Medlemsförmåner 
Grönt bolån Från och med 2022-06-02 har vår fastighet energiklass B. Detta innebär att man i de flesta banker kan få "Grönt bolån". På dessa bolån får man i de flesta fall 0,1% lägre ränta!. Den nya energideklarationen för A-ingången finns att hämta här och för B-ingengen finns den här.
Tvättstugan

Tvättstugan

I vår tvättstuga finns tre tvättmaskiner varav en lite större. Två torkskåp, ett stort och ett lite mindre och en torktumlare samt en kallmangel.

Boappa log Vi använder Boappa för att informera våra medlemmar om vad som händer i vår förening. På Boappa kan man bl a boka vårt gästrum. Appen finns att hämta på både GooglePlay och AppStore. Det går också att logga in på deras hemsida Boappa.se. Vi uppmanar alla medlemmar att använde den. Instruktioner finns att hämta här.
 Gästrummet Föreningen har ett gästrum beläget i gången mellan A och B. I gästrummet finns plats för två personer i en bäddsoffa. I rummet finns kabel-TV och vattenkokare. Rummet har tillgång till dusch och toalett. Rummet bokas via "Boappa", som vår förening använder och som alla medlemmar uppmanas använda. Du kan också kontakta vicevärden om du vill hyra gästrummet. Det kostar 100:-/natt att hyra gästrummet.
Sappa

 

Kabel-tv från Sappa ingår i hyran. Föreningen betalar avgiften för grundutbudet i Karlstad. Till alla lägenheter hör en digitalbox med inspelningsmöjligheter. Boxen kvitteras ut från föreningenoch skall återlämnas vid avflyttning. På Sappas hemsida finns tilläggspaket att köpa. Sappas telefonnummer är 0770 - 45 73 47. Tekniskt support vardagar 9-19, Helger 10-14och deras hemsida finns här.  Nytt fons ter 

Utbud TV 230404 Utbud TV 2

Bredband från Sappa 1000/1000 ingår i hyran. Till lägenheten hör en Wi-Fi-router som kvitteras ut från föreningen och skall återlämnas vid flytt.

IP-telefoni från Sappa ingår, om man vill ha det, i hyran. Man betalar bara för de samtal man ringer och föreningen betalar grundavgiften. Prislista telefonsamtal finns här.

S
appa Play medlemmarna även tillgång till Sappa Play. Information om detta finns här.

 Länsförsäkringar

Föreningen betalar medlemmarnas tilläggsförsäkring för bostadsrätten, men medlemmarna måste själva betala sin hemförsäkringen, som alla naturligtvbis bör ha.  
I vår fastighetsförsäkring ingår även en olycksfallsförsäkring för medlemmarna och deras gäster, som gäller i föreningens gemensamma utrymmen. 
Bostadsrätterna Föreningen är medlem i centralorganisationen Bostadsrätterna. Där finns mycket att läsa om bostadsrätt och där finns även erbjudanden av olika slag.  
EiB solar liten

Du kan följa vår solcellsproduktion med appaen EiB Solar utgiven av CNet Svenska AB. Den finns på både på AppStore och GooglePlay. 
Information som visas omfattar:
- Nuvarande PV Produktion och diagram
- Energiproduktion per timme, dag, månad och år
- Den aktuella effekten från alla anslutna solpanele
Användarnamnet är: lösenord bengtsson11

omsorgsportalen logo green På Omsorgsportalen finns digitala omsorgstjänster från flera leverantörer på en och samma plats, för att ge dig som individ mer trygghet, större valfrihet och inte minst möjlighet att bo kvar hemma längre. För dig som vill komma igång med tjänsterna på enklaste sätt finns även installationshjälp att välja till i kassan. Du hittar den här: https://omsorgsportalen.se